Skip to main content

Kik vagyunk?

Az építőiparban szerzett, fejenként 27 éves csarnoktervezési, építési és értékesítési tapasztalatunkkal felvértezve úgy gondoltuk, hogy tudásunkkal, építő és előremutató gondolkodásmódunkkal, ötleteinkkel és széles körű szolgáltatásainkkal szívesen segítenénk a beruházók, építők mindennapjait.

Ismerj meg minket jobban is!

Az építés mellett imádjuk a sportot, a természetet, így szabadidőnket szeretjük családtagjainkkal, barátainkkal a szabad levegőn – bringázással, kirándulással, olykor vízen – tölteni. Termékeinket és szolgáltatásainkat éppen ezért a környezettudatosság és az energiahatékonyság ötvözésével állítjuk össze és fejlesztjük nap mint nap, hiszen az eredményes termelés mellett fontosnak tartjuk, hogy ökológiai lábnyomunkat csökkentsük, hiszen minden egyes lépésünkkel egyben gyermekeink jövőjét is megalapozzuk.

Üdvözlettel:
A Csarnokguru csapata

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Kapcsolat

Ismerj meg minket még jobban!

Töltsd le bemutatkozónkat! >>>

Honnan jövünk?

Tapasztalatainkat építő- és építészmérnökökként a LINDAB Kft. műszaki és értékesítési csapatában szereztük. Célunk, hogy megbízóink számára olyan modern, megjelenésükben elegáns, egyben a mai trendeknek megfelelően dinamikus, fejlődést tükröző épületeket alkossunk, amelyek nemcsak kiemelik, de méltón tükrözik megrendelőink egyéniségét, és az általuk képviselt üzleti vállalkozásokat.

Ide tartunk!

Hisszük, hogy az igazi, acélos erő a komplexitásban rejlik; a csarnoképítés, szendvicspanel-forgalmazás és generálkivitelezés mellett magasan képzett műszaki háttércsapatunk a tervezésben, kivitelezésben, továbbá az építéshely felügyeletében, valamint a kivitelezés műszaki vezetésében és ellenőrzésében is igény szerint vesz részt mind a hazai, mind a nemzetközi beruházások során.

Célunk, hogy…

… olyan fenntartható vállalkozást vezessünk, ahol az ügyfeleink nem afféle szigorú, „morcos-bajszos” megbízók, hanem partnerek, akikkel egyenrangú félként együttműködve alkothatunk kerek egészet, és a beruházással kapcsolatos elképzeléseiket ötvözve szakértelmünkkel, kreativitásunkkal és jókedvünkkel valódi értéket, egy hosszú távon jövedelmező, kerek egészet hozhatunk majd együtt létre.

Örömmel teszünk eleget időről időre partnerünk, a Gór-Stal S.p.z.o.o. meghívásának, hogy a Lengyelországban gyártott, prémiumminőségű oldal- és tető szendvicspanelek magyarországi forgalmazójaként közösen értékeljük az elért eredményeket, és megtervezzük folyamatosan előre mutató céljainkat az elkövetkezendő évekre. #együttépítünk

Gór-Stal szendvicspanelekGór-Stal hőszigetelő termékek