Skip to main content
BLOG

FÉLRETETTÜK A FRÖCCSÖS POHARAT, MERT MI SEM HITTÜK EL, HOGY SASMADÁRKÉNT SZÁRNYAL HŐSZIGETELŐ PANELÜNK, A GÓR-STAL TERMPIR® AL!

Bringázás közben azon járt az eszünk, hogy az aktuális építőipari helyzetben miként lehet az, hogy a PIR szendvicspanelek forgalmazása mellett a termPIR® AL hőszigetelő táblák értékesítése beerősödött. A nagy ijedtségre pótolt izotóniás védőitalok – értsd sportfröccs – elfogyasztása mellett sorra vettük azokat az előnyöket, amelyekkel a termPIR® AL táblák bírnak, biztosítva ezzel az elmúlt időszakban méltán kiérdemelt értékesítési pozíciójukat. #döbbenet

#döbbenet

BÉLA ÉS A MULTIK

A termPIR® AL hőszigetelő panelek kemény PIR habból készült hőszigetelő magból állnak, emellett gáztömör bélés védi, ami alumíniumból (AL), papírból és polietilénből áll. Éppen ezért mind a magánfelhasználók – lásd Bélus -, mind pedig a hazai és nemzetközi ingatlan- és ipari beruházók között népszerű a termék, hiszen a hőszigetelő lapok felhasználására számos lehetőség kínálkozik.

TEREPSZEMLÉHEZ KLIKK IDE!

Megnézem a termékeket!

GOMBÓC ARTÚR CSOKIORSZÁGBAN

Úgy vagyunk a termPIR® AL hőszigetelő panelek felhasználásával, mint Gombóc Artúr a csokoládéval: az épületek szerkezetét illetően szinte bárhol alkalmazhatók. Nagy örömmel és szakmai megnyugvással használhatók ugyanis ferde hajlásszögű tetők szarufa alatti és fölötti szigetelésére, szerelt, illetve ragasztott rendszerű lapostetők – és teraszok – építésekor, külső falak, válaszfalak, mennyezetek, padlózatok és pincék tökéletes minőségű és hosszú távú – nem mellesleg – gyors és biztonságos szigeteléséhez. Jöhet tehát a ferde csokoládé, a lapos csokoládé, a töltött és a középen markánsan elválasztott, de miért is ne dönthetnénk egyszerre mindegyik mellett, amikor nemcsak könnyen és gyorsan beszerezhető, de az árát tekintve is szereti a bendő!

termPIR® AL 

termPIR® AL 

termPIR® AL 

termPIR® AL 

termPIR® AL 

termPIR® AL 

termPIR® AL HŐSZIGETELŐ TÁBLÁK

OPTIMÁLIS FOGYASZTÁS

Az épületek fűtésre-hűtésre fordított költségei markánsan meghatározzák az ingatlanberuházások során alkalmazott, beépített termékek beszerzését, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy hó végén a számsor végén hány nullát mutat majd a FŐTÁV csekk. A termPIR® AL hőszigetelő táblák magas szintű hőszigetelést biztosítanak (λD = 0,022 W / mk), magas nyomószilárdságúak és sérülésállóak (- σ10 = 150 kPa (30 ≤ dN <140 mm), könnyűek (a mindössze 120 mm vastag lemez súlya 3,6/kg/m), nagy vízállósággal rendelkeznek (vízfelvétel 2% alatt), tűzállók, emellett ellenállnak a kémiai behatásoknak, valamint a rovaroknak, rágcsálóknak, és a penészgomba okozta kihívásoknak.

termPIR® AL, te csoda!

ÍME, AZ ADATOK!

Standard tábla méretek [mm]:

600 x 1200; 1200 x 2400

Gyártható tábla méretek:

1000 x 1200; 1200 x 1200; 1800 x 1200; 1200 x 3000

Tábla vastagság [mm]:

20 – 250 mm

Ha felkeltettük érdeklődésed a termPIR® AL hőszigetelő táblákat illetően, a Gór-Stal magyarországi forgalmazójaként várjuk megkeresésed!