Skip to main content

KIROBBANÓ SIKER A HŐSZIGETELŐ TERMÉKEK PIACÁN

Amikor 2021-ben úgy döntöttünk, hogy az építőiparban eltöltött, fejenként 25 év tapasztalatával ugrunk egy nagyot a multi-kultiból, és Csarnokguru Kft. néven saját céget alapítunk, nem is volt kérdés számunkra, hogy a prémium minőséget válasszuk. Így történt, hogy a tavalyi évben a szendvicspanel, valamint a PIR hőszigetelő táblák magyarországi forgalmazásához a lengyelországi székhelyű Gór-Stal gyártócég mellett tettük le a voksunk.

MIÉRT PONT A GÓR-STAL?

Építőipari múltunkból fakadóan számos gyártócéget ismertünk, akik mind kimagasló gyártástechnológiával, munkafolyamatokkal és megbízható ügyfélkezeléssel garantálják a szendvicspanel termékek határidőre történő szállítását. Induló vállalkozásként elsődleges célunknak tartottuk, hogy mindezek közül kiválasszuk azt, amelyik dinamikus fejlődése mellett a mi sportos lendületünkhöz is kényelmesen illeszkedik.

És a Gór-Stal pontosan ilyennek ígérkezett.

TÖRPÉBŐL ÓRIÁS

A lengyelországi Gór-Stal céget Adam Górski ismert befektető és Franciszek Kluba krakkói üzletember alapította 2003-ban, és mindösszesen 3 főt foglalkoztatott. 3 évvel később már további 25 alkalmazottal bővítették az értékesítési, karbantartási és raktári részlegek csapatait, hogy az új gyártósor beüzemelésének köszönhető növekedést kiemelkedő színvonalon biztosíthassák ügyfeleik részére. A poliuretán maggal ellátott szendvicspanelek (PIR panelek) gyártása 2007-ben kezdődött meg Gorlicében, az ezt követő években pedig, ahogy a megrendelői állomány is növekedett, a foglalkoztatottság is ezzel arányosan bővült. Ennek eredményeképpen a Gór-Stal üzemeiben ma már több mint 200 fő dolgozik azon, hogy a lakóépületek és ipari csarnokok építéséhez szükséges hőszigetelt PIR szendvicspanelek megfelelő minőségben és határidőben érkezzenek meg az építkezésekre Európa-szerte.

Kérj ajánlatot most!

Szendvicspanel, szeretlek! 

Szendvicspanel, szeretlek! 

Szendvicspanel, szeretlek! 

Szendvicspanel, szeretlek! 

Szendvicspanel, szeretlek! 

Szendvicspanel, szeretlek! 

Romantikus érzelmeinket a PIR szendvicspanelek iránt nehéz is lenne véka alá rejteni, bár lássuk be, a termék nevének hallatán az építőipar számos területén dobban meg a férfiember szíve. A szendvicspaneleket ugyanis nemcsak a kivitelezők, de a tervezők és a befektetők is nagyra értékelik, hiszen nemcsak lakossági fronton, de az ipari épületek – kereskedelmi és irodacsarnokok, hűtőházak, fagyasztók és állattartócsarnokok, raktárak – építéséhez szükséges anyagok széles választékkal rendelkezik, komplex megoldást nyújtva ezzel az energiahatékony épületek kivitelezéséhez. A gyors és egyszerű szerelés, a nehéz időjárási körülmények között is elvégezhető munka, az alacsony beruházási költségek, valamint a rendszer korszerűsége mind-mind a beruházó munkáját segíti abban, hogy a látványban is gyönyörű kivitelezés mellett optimálisan tartsa a költségeket.

MINŐSÉG? TANÚSÍTVA!

A meggyőzés eszközeként – komolyságunk mércéjeként – számos esetben villantjuk meg a minőségi-, megbízhatósági-, vállalati tanúsítvány kifejezéseket, miközben a lelkünk mélyén mindannyian tudjuk, hogy a dokumentumok egyetlen, és egyben a legfontosabb célja, hogy a vállalkozás komolyságát, tisztességes piaci működését a lehető legmagasabb szinten bizonyítsa.

A Gór-Stal ISO 9001 és 14001 tanúsítványai ennek rendre eleget is tesznek, bizonyítva, hogy az Európában elismert kockázatkezelési módszereket alkalmazva a márkanevet viselő termékek a nemzetközi minőségirányítási- és környezetvédelmi szabványoknak maximálisan megfelelnek.

Számunkra fontos, hogy az ügyfeleink által megvásárolt PIR szendvicspanelek és termPIR hőszigetelő táblák minden esetben kiváló minőségben kerüljenek leszállításra és beépítésre, melyet a Gór-Stal gyárainak, üzemeinek nagyságrendileg havonta történő, az EU-s szabványok által előírtaknak megfelelő auditálásával – német, holland, belga, svéd, finn, magyar és szlovák kutatóegységekben végzett teszteket, ellenőrzéseket követően – biztosítanak számunkra.

#együttépítünk

HELLO, termPIR®!

Az acéltermékek kereskedelmével és gyártásával foglalkozó Gór-Stal alapítók és társtulajdonosok a PIR szendvicspanel sikerét látva újabb fejlesztésbe kezdtek, melynek eredményeként 2015 novemberében a Krakkóhoz közeli Bochniaban új szigetelőlemezgyár nyitotta meg kapuit. A termelést így két ágazatra bontva az új üzemben megindult a tetők, falak, padlók és egyéb válaszfalak korszerű szigetelésére tervezett, hőszigetelt termPIR® lapok gyártása, mely mind a lakó-, mind pedig az ipari épületek hőszigeteléséhez nyújt azóta is tökéletes megoldást.

KIPRÓBÁLNÁD?

A folyamatos fejlesztéseknek hála, termékskálánkban időről időre bővül a Gór-Stal PIR szendvicspanelek és termPIR® hőszigetelő táblák termékpalettája. Büszkék vagyunk, hogy egészen rövid idő alatt sikerült a hazai építőipari szektorban a Gór-Stal nevet és a hozzá kapcsolódó magas minőséget megismertetni, és már számos magyarországi vállalkozás választotta csarnoképítéséhez, épületszigeteléshez az általunk forgalmazott lengyel cég termékeit.

Büszkék vagyunk!

Ha úgy érzed, hogy szívesen megismernéd a Gór-Stal Magyarországon forgalmazott PIR szendvicspaneleit, termPIR hőszigetelő tábláit, akkor keress minket telefonom, írj nekünk e-mailt, vagy….